Monday, June 30, 2014

Ediţia a XIII-a: Ziua Rozelor la Ciumbrud

Sâmbătă, 28 iunie la Ciumbrud s-a organizat a XIII-a ediţie a Zilei Rozelor. Parada cultivatorilor a plecat din Aiud după ora 9 şi a ajuns în Ciumbrud în jurul orei 10:30. La şcoala Alexandru Borza din Ciumbrud, mulţimea era deja pregătită pentru întâmpinarea majoretelor şi a cultivatorilor de trandafiri.

Monday, June 23, 2014

Joyeux anniversaire Zinedine Zidane!

Joyeux anniversaire Zinedine Zidane!

Saturday, June 21, 2014

Viaţa e un dans!

Serbarea sportivă tradiţională de sfârşit de an organizată de Colegiul Naţional Bethlen Gábor din Aiud, a avut loc anul acesta joi 19 iunie de la ora 19. Cu o oră înainte de începere, strada Bethlen şi parcarea din faţa Colegiului a fost aglomerată, datorită mulţimii care se grăbea pentru a prinde un loc cât mai bun în jurul terenului de fotbal, unde s-a desfăşurat festivitatea.

Tuesday, June 17, 2014

Olimpia Aiud - Şcoala de Fotbal Ivansuc Cluj

La faza interjudeţeană a Campionatului Naţional de Fotbal al Juniorilor A1, s-au întâlnit Olimpia Aiud şi Şcoala de Fotbal Ivansuc Cluj.

Thursday, June 12, 2014

Campionatul Mondial pe prima pagină

Presa e pregătită pentru Campionatul Mondial din Brazilia şi asta se vede pe prima pagină a ziarelor de pe tot mapamondul:

Rendez-vous în Brazilia

Marea întâlnire din lumea fotbalului va avea loc în Brazilia între 12 iunie şi 13 iulie. Cele 32 de echipe participante se vor duela pentru faimă, renume, trofeu dar şi bani, deoarece campioana mondială va primi 35 de milioane de dolari!

Tuesday, June 10, 2014

Simona Halep, un obiect pentru politicieni!

Simona Halep a ajuns în finala feminină de la Roland Garros. Această performanţă obţinută de jucătoarea de tenis din Constanţa a fost un prilej bun pentru politicienii români, de a-şi arăta „iubirea” pentru tenis.