Monday, February 24, 2014

Matei Corvin, regele uitat!

Pe data de 23 februarie 1443, s-a născut la Cluj, Matthias Corvinus. El a fost rege al Ungariei respectiv a Boemiei şi conform unor surse a fost şi duce de Austria. Nu vreau să dezbat acum repere istorice, ci un fapt mult mai important din prezent.

Sunday, February 23, 2014

A Dal 2014(Eurovision 2014)

Sâmbătă seara am aflat câştigătorul selecţiei din Ungaria pentru Eurovision 2014. Au fost trimise 430 de melodii, din care juriul a selectat 30. Din aceste melodii, doar 8 s-au calificat în finala de sâmbătă, 22 februarie.

Wednesday, February 12, 2014

Visul micului călăreţ

Visul micului călăreţ este proiectul Asociaţiei Hip-Tep din Aiud, care a reuşit să câştige a patra oara o finanţare-n cadrul Programului Pentru Sănătatea Copiilor finanţat de MOL România. Este singura asociaţie din judeţul Alba care a reuşit să câştige vreodată un proiect în cadrul acestui program, iar faptul că a câştigat de 4 ori la rând este o performanţă demnă de apreciat!

Monday, February 3, 2014

EXCLUSIV: RCS&RDS se extinde în judeţul Alba

Operatorul de telecomunicaţii RCS&RDS se extinde în judeţul Alba. Liderul de pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi televiziune a achiziţionat recent firma S.C. Electrosim SRL din judeţul Alba.