Tuesday, June 10, 2014

Simona Halep, un obiect pentru politicieni!

Simona Halep a ajuns în finala feminină de la Roland Garros. Această performanţă obţinută de jucătoarea de tenis din Constanţa a fost un prilej bun pentru politicienii români, de a-şi arăta „iubirea” pentru tenis.


Performanţele Simonei Halep n-au apărut la acest turneu, ea a eliminat-o de exemplu în 2011 de la US Open pe Li Na(câştigătoarea de la Roland Garros din 2011), iar anul trecut a câştigat turneele de la Sofia, Moscova, New Haven, Budapesta, 's-Hertogenbosch, Nurnberg. Într-adevăr aceste turnee nu se compară cu cele 4 turnee de Grand Slam, dar dacă într-adevăr eşti fan Simona Halep atunci pentru tine contează!

De ce doar acum apare iubirea şi susţinerea din partea politicienilor pentru Simona Halep? Oare contează, că e an electoral? Mihai Gâdea şi Rareş Bogdan, de ce au susţinut-o public pe Simona Halep doar în finala de la Roland Garros?

Chiar e nevoie ca performanţa unei sportive să fie politizată, ea să fie folosită ca un obiect de propagandă şi apoi uitată!?

De ce a titrat Antena 3: „HALEP, LUMEA O ADORĂ, BĂSIŞTII O ATACĂ? Ştiu că se referă la emisiunea lui Radu Banciu, dar ce câştigă Băsescu, sau susţinătorii lui dacă o atacă pe Halep?


Desigur atât în politică cât şi-n sport contează să câştigi, dar cele două nu trebuie amestecate niciodată!