Tuesday, June 17, 2014

Olimpia Aiud - Şcoala de Fotbal Ivansuc Cluj

La faza interjudeţeană a Campionatului Naţional de Fotbal al Juniorilor A1, s-au întâlnit Olimpia Aiud şi Şcoala de Fotbal Ivansuc Cluj.

Meciul tur s-a jucat pe stadionul „Aiudel”, unde gazdele, Olimpia Aiud(echipament albastru) au început cu Ursu – Pitea, Sas, Ignat, Cioca, Miske, Ilea, Bordean, Epure, Felindean, Ciubucă, antrenor Remus Ţălnar. Iar clujenii antrenaţi de Cătălin Mănescu cu Brumă – Opriţa, V.Toşa, P.Toşa, Kornya, Bitulescu, Porumb, Ursuţ, Covaci, Filip, Moldovan. 

Chiar dacă a fost extrem de cald, tinerii jucători au arătat o voinţă puternică şi au luptat din primul minut pentru calificare. Echipa clujeană a dominat mijlocul terenului, dar cei de la Olimpia au replicat prin câteva contre destul de periculoase. Fazele concrete de gol, au lipsit în prima partea a întâlnirii, dar în minutul 13 din repriza secundă a venit şi schimbarea pe tabela de marcaj.

După o centrare dată de pe partea dreaptă de Ştefan Covaci, mingea a ricoşat din piciorul fundaşului Sas în poarta proprie şi astfel Şcoala de Fotbal Ivansuc Cluj conducea cu 0-1. 



Aiudenii au încercat să egaleze, dar oaspeţii au stat mai bine în teren şi au reuşit să puncteze din nou, prin Paul Toşa cu un gol superb de la aproximativ 17 metri.

Golul secund al meciului, marcat de Paul Toşa 
Partida tur s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru clujeni, iar în returul de pe terenul Unirea din Floreşti, aiudenii au câştigat cu 1-0 prin golul marcat de Tudor Ciubucă, astfel clujenii s-au calificat în următoarea fază a competiţiei.