Thursday, October 17, 2013

Începe Campionatul Mondial U-17

Campionatul Mondial de Fotbal U-17 debutează pe 17 octombrie în Emiratele Arabe Unite. Cu această competiţie Emiratele au ajuns la cinci evenimente majore organizate în ultimii 10 ani: în 2003 au fost gazdele Campionatului Mondial de Fotbal U-20, în 2009 Campionatul Mondial de Fotbal pe plajă şi Campionatul Mondial al Cluburilor, competiţie găzduită şi în 2010.  

Tuesday, October 15, 2013

Moto GP în super slow motion

A 15-a cursă din calendarul Moto GP din acest sezon a fost câştigat de spaniolul Dani Pedrosa, urmat de Marc Marquez şi Jorge Lorenzo. În următorul clip puteţi vedea câteva secvenţe din cursa de Moto GP din Malaezia în super slow motion.

Sunday, October 13, 2013

Metalul Aiud-Olimpia Aiud 0-3! (FOTO şi VIDEO)

În etapa a 7-a din Liga a IV-a a judeţului Alba, a avut loc derbyul aiudean. Înaintea meciului, Metalul Aiud era pe locul 4 cu 13 puncte, cu 4 victorii, 1 egal şi o înfrângere, iar Olimpia Aiud se situa pe locul al 12-lea cu doar 5 puncte. Mulţi spuneau înainte de fluierul de start că Olimpia Aiud e victimă sigură, dar să nu uităm că fotbalul oferă de multe ori surprize.

Wednesday, October 2, 2013

Presa din România

Presa din România, a ajuns la un nivel extrem de scăzut dacă ne referim la calitatea ei. Majoritatea articolelor nu oferă informaţiile dorite, titlurile sunt exagerate pentru a atrage cititori şi de multe ori există o diferenţă mare între titlu şi articol.