Monday, September 30, 2013

Timelapse

Cele două clipuri prezintă câte un time-lapse. Primul este realizat de fotograful Németh Norbert din Ungaria şi prezintă Budapesta. Tânărul fotograf a lucrat la acest proiect un an, dar a meritat, deoarece rezultatul este superb. Al doilea time-lapse este realizat de ESM Racing şi prezintă o cursă din cadrul FIA WEC, din Austin de pe Circuit of the Americas.

Thursday, September 12, 2013

One World Trade Center timelapse

Marţi 11 septembrie 2001 a fost o zi memorabilă pentru mulţi. Au trecut 12 ani de la dispariţia Turnurilor Gemene(World Trade Center) şi încă există dezbateri pe această temă. Nu voi scrie acum despre atentate, deoarece fiecare dintre noi a avut timp să-şi formeze o părere despre cele întâmplate atunci. Sunt multe teorii, dar mulţi susţin că adevărul nu se ştie. Cert este că mulţi au decedat atunci şi o clădire impunătoare a dispărut. Dar americanii n-au lăsat pustiu zona numită Ground Zero!

Monday, September 9, 2013

Ziua părinţiilor...pe cai

Asociaţia de călărie terapeutică Hip Tep, a organizat pe data de 7 septembrie în satul Leorinţ din comuna Rădeşti Ziua părinţiilor. Cu această ocazie copiii care merg la hipoterapie sau pur şi simplu vor doar să înveţe echitaţia şi-au prezentat cunoştinţele dobândite.

Tuesday, September 3, 2013

Aurul de la Roşia Montană se plăteşte! (VIDEO)

De câteva zile se vociferează mult despre exploatarea de la Roşia Montană. Unii au început să protesteze, alţii să-i critice pe cei care protestează! Roşia Montană Gold Corporation investeşte mult în reclame, în promovarea pozitivă, etc. Dar exemple despre exploatările anterioare de ce NU arată?

Now You See Me

Zilele trecute am văzut un film care a fost la înălţime. Scenariul, regia, intriga, acţiunea sunt foarte bune. Distribuţia aleasă se potriveşte perfect pentru acest film. Dar să vedem despre ce este vorba.