Thursday, March 21, 2013

Tikitaka Barcelona

Tikitaka există şi-n fotbalul feminin. Demonstraţia a fost oferită de echipa feminină a celor de la FC Barcelona.

Tuesday, March 19, 2013

O istorie comună!


Poate nu vă vine să credeţi, dar este adevărat. Ungaria şi România au avut jucători care au evoluat pentru ambele naţionale! Istoria dovedeşte că au existat 13 fotbalişti care au jucat atât pentru România, cât şi pentru  Ungaria. Putem spune, că fotbalul uneşte într-un fel cele două ţări!


Monday, March 18, 2013

EXCLUSIV! Meci de adio, cu CFR Cluj!


În martie, Ungaria-România se joacă de două ori, deoarece după meciul naţionalelor, echipa CFR Cluj a fost invitată pentru un „meciul de adio”, în Ungaria!

Wednesday, March 13, 2013

Chelsea prezintă noul antrenor!

Cei de la Chelsea au ales un mod inedit de a prezenta noul antrenor, înaintea meciului cu Steaua. Cum atenţia  lumii e îndreptată spre Vatican, şi englezii au ales ca loc de prezentare Piaţa Sfântul Petru din Roma!


Tuesday, March 12, 2013

Există onoare în jurnalism?

Conducerea trustului Media Pro a hotărât suspendarea jurnalistului Costin Ştucan, la presiunile făcute de conducerea Stelei. Suntem în 2013, se zvoneşte că e democraţie, dar întâmplările contrazic acest lucru. Cum e posibil ca un jurnalist să fie demis la cererea unui patron de club?


Monday, March 11, 2013

Botafogo câştigă Cupa Guanabara! (EXCLUSIV)


Cine n-are bătrân, să-şi cumpere! Vechea zicală se adevereşte în cazul celor de la Botafogo. Clubul brazilian nu regretă achiziţionarea mijlocaşului Clarence Seedorf, în vârstă de 36 de ani, deoarece cu ajutorul lui au câştigat Cupa Guanabara, în dauna celor de la Vasco da Gama. Presa braziliană anunţa, că achiziţionarea lui Seedorf de Botafogo este cel mai important transfer, pentru fotbalul brazilian.

Thursday, March 7, 2013

Top echipe de fotbal!


Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) a publicat clasamentul cluburilor de fotbal din lume. În topul echipelor de fotbal sunt şi câteva schimbări interesante! 


Wednesday, March 6, 2013

Manchester United-Real Madrid 1-2! Hala Madrid!



Multă polemică, după returul dintre Manchester United şi Real Madrid. Cu toate că sunt fan Real Madrid, recunosc că Manchester a jucat mult mai bine ca echipa spaniolă, şi merita calificarea, dar aşa e în fotbal. Toată discuţia începe cu eliminarea lui Nani, şi pe bună dreptate, deoarece faza nu a fost extrem de clară.