Wednesday, January 16, 2013

Cum să captezi atenţia cititorilor!?

Informaţia este omniprezentă, suntem efectiv bombardaţi de un flux uriaş de informaţii zilnic. Pe stradă, la birou, acasă sau la un pub, aproape oriunde putem acumula informaţii noi. Informaţiile ne sunt oferite în ziare, la radio, la televizor, prin intermediul internetului, dar şi prin reclame. Totuşi cum poţi atrage atenţia publicului ţintă? Ce înseamnă un ziar bun?

Monday, January 7, 2013

Ce asemănare...

Priviţi cele două titluri, ceva nu e în regulă, sau să fie doar o coincidenţă? Sau jurnaliştii se gândesc întotdeauna la acelaşi cuvinte?




Festivalul Internaţional de Folclor Aiud 2012 (VIDEO)

Ediţia a doua, a Festivalului Internaţional de Folclor din Aiud, a avut loc între 19-22 iulie 2012. Au participat ansambluri folclorice din Bosnia&Herţegovina, Estonia, Germania, Grecia, Serbia, Turcia şi România. După feedbackul primit de la mulţi spectatori, pot spune că, ediţia a 3-a e aşteptată, şi mulţi ar fi bucuroşi să revadă ansamblurile din Bosnia&Herţegovina şi Serbia, deoarece cele două grupuri din fosta Iugoslavie au oferit un spectacol nemaipomenit! Aşteptarea a luat sfârşit...