Sunday, December 8, 2013

Recomandare serial: The Blacklist

Chiar dacă serialul The Blacklist rulează de ceva vreme, nu l-am recomandat până acum, am aşteptat să văd, dacă merită vizionat. Până acum au fost difuzate zece episoade din primul sezon, şi...merită să urmăriţi acest serial, deoarece e din ce în ce mai bun şi „reţeta” e una completă.


Raymond „Red” Reddington(James Spader) este un fost agent guvernamental din S.U.A. care a trecut linia şi a devenit unul din cei mai căutaţi infractori. După un timp el decide să devină un informator pentru FBI, dar cu o singură condiţie: vorbeşte doar cu „boboaca” Elizabeth Keen(Megan Boone). Red Reddington oferă o listă neagră(The Blacklist) care conţine numele unor criminali crezuţi dispăruţi, care în „realitate” sunt extrem de activi. Nu e ceva nou în industria filmelor, ca foşti infractori să-i ajute pe agenţii FBI(un exemplu e şi Breakout Kings) dar Reddington prezice evenimentele, cunoaşte modul de gândire al criminalilor, e ajutat de alţi prieteni din breaslă şi oferă acest ajutor într-un fel unic.

Red Reddington s-a predat
(sursa: nerdist.com)
The Blacklist este foarte apreciat în S.U.A. iar dovadă e şi numărul(în creştere) al celor care urmăresc acest serial. Dacă decideţi să urmăriţi The Blacklist veţi avea parte de acţiune, suspans dar şi umor. Pe parcursul serialului apar întrebări, ale căror răspunsuri sunt încă ascunse: oare cine e cu adevărat soţul lui Elizabeth, există o cârtiţă în cadrul echipei şi există o legătură de rudenie între Red şi Lizzy? La ultima întrebare pusă de agentul Keen în episodul 10, după părerea mea răspunsul e da, dar cine ştie ce ascunde Reddington!?

(Sursa: fanpop.com)
Apropo de episodul 10, am fost surprins în mod plăcut de apariţia lui Alan Alda, un actor talentat care a devenit cunoscut datorită rolului principal din celebrul serial: M.A.S.H. Sper că personajul interpretat de Alan Alda va avea „întrebări de adresat” şi în continuare şi de ce nu poate devine un caracter permanent în The Blacklist.

Vizionare plăcută.