Friday, May 17, 2013

Veşti interesante din lumea filmului


Să începem în forţă, cu o veste bună: Kiefer Sutherland, sau dacă vă place mai mult: Jack Bauer revine! Conducerea celor de la FOX a anunţat că 24 revine pe micile ecrane cu o miniserie de 12 episoade.



După ce serialul Touch a fost anulat, Kiefer Sutherland şi fanii au primit o veste foarte bună, deoarece continuarea cunoscutului serial 24 se anunţă una interesantă. Continuarea serialului 24, va începe din mai 2014, având numele de 24: Live Another Day. Diferenţa este, că până acum fiecare episod reprezenta o oră din viaţa agentului Jack Bauer, dar acum evenimentele vor „sări” deoarece sezonul va avea doar 12 episoade, dar atmosfera din film rămâne la fel de tensionată. Kiefer Sutherland a primit două premii Emmy şi Globul de Aur pentru rolul interpretat în 24.

sursa: fanpop.com

Un alt serial foarte bun, a ajung la final de sezon, şi nu orice fel de final. Cei care au urmărit, pot confirma că finalul sezonului10 al NCIS a fost excelent. Producătorii sunt inspiraţi şi sezonul următorul se anunţă unul şi mai interesant. După cum anunţam, NCIS este foarte apreciat, audienţa crescând de la un sezon la altul.

Sezonul următor al producţiilor de televiziune se anunţă unul interesant, noi producţii au fost anunţate, dar sunt şi seriale anulate: Spy, King John, Big Thunder, Doubt, Blink, Gothica, Delirium, The List, Hatfields and McCoys, The Sixth Gun etc.