Thursday, May 31, 2012

Ce aştept de la un supliment de ziar!

Euro 2012 se apropie cu paşi repezi, şi ziarele încep să tipărească suplimentele cu informaţii, despre această competiţie. Ei bine primul supliment Euro 2012 m-a dezamăgit.


Aşteptările mele sunt cât se poate de normale, nu doresc nimic special, doar informaţii precise! Nu cred că e ceva ieşit din comun. Programul meciurilor e deja stabilit şi din informaţiile deţiunte de mine, ştim şi posturile TV care vor transmite meciurile în România. 
Acum vă întreb pe voi, din moment ce putem afla aceste date cu ajutorul internetului, un jurnalist nu e în stare să se documenteze? 

Se pare că nu, cel puţin din suplimentul comercializat cu ziarul Unirea(din judeţul Alba) asta reiese. Domnul Dumitru Henegar, realizatorul acestui document informativ se pare că nu a aflat ce posturi TV vor transmite meciurile de la Euro 2012. ..
Înainte să mă acuzaţi că, "ştii posturile TV de pe internet, chiar ai scris mai sus, de ce te agiţi", răspunsul e: NU sunt toţi aşa informaţi, şi mai sunt persoane care nu folosesc internetul!

Suplimentul ziarului Unirea, dedicat Euro 2012:




Domnule Henegar, chiar aşa greu ar fi fost să treceţi şi numele televiziunilor care transmit meciurile?